Emma Persson

OM Emma Persson

Mitt namn är Emma Persson och är 16 år gammal. Började dansa när jag var 7-8 år och har sedan dess dansat på olika skolor i både Lund och Malmö, men har hittat mitt andra hem på Urban. Genom åren har jag dansat många olika stilar. Först började jag dansa showjazz, men har på senaste år hittat mig själv som mest bekväm inom hiphop och streetdance stilarna. Intresset för att lära mig nya stilar finns alltid där då jag vill utvecklas så mycket som möjligt som dansare.

 

Det bästa med dansen är bland annat glädjen samt gemenskapen, att ge varandra support och energi. Men framförallt att kunna uttrycka sig själv och sin personlighet genom musik och dans.

 

Jag har själv fått chansen att ta klasser och workshops för olika lärare, både inom Sverige men också internationellt. Detta har utvecklat mig en hel del och har lärt mig vad jag gillar för stilar samt lärare. Just därför vet jag att på mina klasser vill jag såklart att eleverna ska känna att de lärt sig något, men framförallt att de har kul på klasserna. Energi och glädje tycker jag är otroligt viktigt.

BOKA KURSER MED Emma Persson

För tillfället finns det inget att boka här.
PRISER DANSKURSER
BOKA FLER KURSER SÅ FÅR DU AUTOMATISKT RABATTERNA ENLIGT PRISLISTAN
975kr
12 veckor
1750kr
12 veckor 200kr rabatt
2325kr
12 veckor 600kr rabatt
100kr
En gång
Fast plats på 4 kurser, ej masterclasses
Fast plats på 4 kurser, 3 master ingår.
12 veckor
12 veckor 200kr rabatt
12 veckor 600kr rabatt
6 veckor
6 veckor 100kr rabatt
6 veckor fast plats 4 kurser