Elma Kaljanac

OM Elma Kaljanac

För Elma är dansen ett språk, en slags lycka och en livsstil. Hon har dansat sedan hon var i ung ålder och har alltid älskat hur dansen kan få samman så många människor att glädjas och ha det roligt. Den energi man får efter en dansklass där man lyssnar på låten i hörlurar på repeat hela vägen hem är en obeskrivlig känsla. Elma är ursprungligen från Växjö där hon dansade på Studio Move it. Som yngre har Elma medverkat i ett flertal musikvideos och uppträtt med artisten Donika Bujupi. Hon har även koreograferat och dansat för den internationella/eurovision artisten Ivi Adamou. Hon tog klasser på dansskolan the hip Drop dance complex när hon hade möjlighet, och tog klasser av stora internationella dansare såsom Ian Eastwood, Shit Kingz, Misha Gabriels och Koharu Sugawara. Hon reste redan runt som ung och höll i workshops i olika städer i Sverige, samt i Bosnien.

Elma är VD och grundare för Urban Dance Warehouse och arbetar ständigt för alla danselever på skolan. Hon driver dansskolan samtidigt som hon håller i klasser och i skolans yngsta crew Troublemakers. Hennes två favorit stilar är dancehall och afrofusion men hon är även en hiphop älskare. Hon har koreograferat ett flertal nummer till Troublemakers som bla tog de till semifinal och 2a plats i diverse tävlingar. Elma arrangerar evenemang flera gånger om året och arbetar med alla områden inom dans.

Hon har dansat som förband åt den internationella artisten Conor Maynard på Malmö Live 2017. Just nu arbetar hon även som manager åt Katerina Troitskaya. Hon tränar ständigt med Katerina för att själv utveckla sina kunskaper inom dancehall.

Ta Elmas klasser och utvecklas du också!

BOKA KURSER MED Elma Kaljanac

Kurs / Evenemang Datum / Tid
Afro/dancehall fusion
Sal 1, Malmö
Klassen går varje måndag Kl. 17:00 – 18:00
PRISER DANSKURSER
BOKA FLER KURSER SÅ FÅR DU AUTOMATISKT RABATTERNA ENLIGT PRISLISTAN
975kr
12 veckor
1750kr
12 veckor 200kr rabatt
2325kr
12 veckor 600kr rabatt
100kr
En gång
Fast plats på 4 kurser, ej masterclasses
Fast plats på 4 kurser, 3 master ingår.
12 veckor
12 veckor 200kr rabatt
12 veckor 600kr rabatt
6 veckor
6 veckor 100kr rabatt
6 veckor fast plats 4 kurser